Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιωνικοσ Ανοδοσ - palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ - Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις .

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας . Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Άνοδος από την football league στην super league 2.

Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών. palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Άνοδος από την football league στην super league 2. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας . Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη super league 2 στη super league, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών.

Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Άνοδος από την football league στην super league 2. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών. Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη super league 2 στη super league, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα .

Άνοδος από την football league στην super league 2. Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας .

Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας . palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη super league 2 στη super league, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας .

Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών.

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας . Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη super league 2 στη super league, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα . Άνοδος από την football league στην super league 2. Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας .

Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα.

Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ
palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ from 1.bp.blogspot.com
Άνοδος από την football league στην super league 2. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη super league 2 στη super league, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα . Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας .

Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών.

Ο ιωνικός διοργάνωσε φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της super league 2, η οποία σφράγισε την επιστροφή της ομάδας της νίκαιας . Ξέφρενα πανηγυρίστηκε από τους παίκτες και τους ανθρώπους του ιωνικού η άνοδος στη super league. Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας . Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην super league 1 μετά από 14 . Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη super league 2 στη super league, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα . Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις . Άνοδος από την football league στην super league 2.

Ιωνικοσ Ανοδοσ - palaimahoi ionikou astera thivas: ΦΩΤΟ Î'ΝÎ'ΜΝΗΣΕΙΣ Î'ΠΟ ΤΗΝ - Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις .. Η περιπετειώδης αλλά και πανηγυρική άνοδος του ιωνικού στη super league 1 δεν έμεινε φυσικά ασχολίαστη από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας . Ο ιωνικός είναι και πάλι στα μεγάλα σαλόνια αλλά για πρώτη φορά η νίκαια θα. Αυτή είναι η 3η διαδοχική άνοδος που πανηγυρίζουν οι «κυανόλευκοι» υπό τη διοικητική ηγεσία της οικογένειας τσιριγώτη. Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών. Η ιστορική ομάδα της νεάπολης θριάμβευσε στο θρίλερ της τελευταίας .

Μετά τις σημερινές νίκες των λεβαδειακού και ιωνικού, αλλά και αυτή του εργοτέλη στη ξάνθη, την ερχόμενη τετάρτη (19/05) οι τέσσερις  ιωνικοσ. Ο ιωνικός επέστρεψε στη super league έπειτα από απουσία 14 ετών.