Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Restricții Cluj Napoca - Rata de vaccinare în Cluj a depășit 40% iar incidență a / Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

Incidența covid a trecut de. Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, . Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați.

Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Pieton ghinionist, lovit în cap de un semn de circulaÈ›ie
Pieton ghinionist, lovit în cap de un semn de circulație from www.stiridecluj.ro
Incidența covid a trecut de. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, .

Incidența covid a trecut de.

Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, . Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Incidența covid a trecut de. Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Incidența covid a trecut de. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, . Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați.

Incidența covid a trecut de. Clujul si-a ales primarul pentru o zi. Este vorba de un
Clujul si-a ales primarul pentru o zi. Este vorba de un from www.stiridecluj.ro
Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Incidența covid a trecut de. Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați. Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, .

Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, .

10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, . Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Incidența covid a trecut de. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Incidența covid a trecut de. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. RestricÈ›ii de circulaÈ›ie cu ocazia Transilvania Rally 2017
Restricții de circulație cu ocazia Transilvania Rally 2017 from ziarulclujean.ro
Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, . Incidența covid a trecut de. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii.

Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, .

Astfel, cjsu a impus restricții pentru o perioadă de 14 zile, . Cu restricții de circulație pentru cei nevaccinați. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Incidența covid a trecut de. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.

Restricții Cluj Napoca - Rata de vaccinare în Cluj a depășit 40% iar incidență a / Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5.. Asta înseamnă că în municipiu urmează să fie implementate noi restricții. Rata de infectare în cluj napoca a ajuns la 8.5. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții. Incidența covid a trecut de. 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii.

Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții restricții. Vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.